Team building

Škola tenisa

Tenis klub Park nudi mogućnost programa Team Buildinga koji uz sportsku rekreaciju Vašim zaposlenicima nudi i druženje, organizaciju turnira uz glazbu, hranu i piće. - Cijena programa Team Buildinga je 350 kuna po osobi. U svim navedenim aktivnostima, Tennis Team Rudeš Vam osigurava korištenje teniskih rekvizita: reketa i loptica. Potrebni su Vam sportska oprema i vedar duh kako bi ovo iskustvo učinili nezaboravnim. S nestrpljenjem Vas iščekujemo na terenima teniskog kluba Park, Rudeška cesta 25.

Tenis je sport koji se može početi igrati u bilo kojoj životnoj dobi i može ga naučiti svatko, neovisno o tome je li se prije bavio nekim sportom. U današnjem ubrzanom tempu života, teniska igra može pomoći i pridonijeti u uspješnijem timskom radu, povećanju komunikativnosti i kontroli stresa i zdravijem načinu života. Svakom poslodavcu je cilj da njegov tim djelatnika ostvaruje maksimalne rezultate što će postići samo uz dobru i otvorenu komunikaciju koja se mora razvijati izvan radnog mjesta.Izgradnja tima može se postići na brojne načine putem raznih sportova, a naš program nudi mogućnost kontinuiranog treninga tijekom cijele godine u blizini radnog mjesta.

Poboljšana komunikacija i povjerenje, ne samo među kolegama, već i između nadređenih i zaposlenika, opravdava da će se sredstva uložena u ovakve aktivnosti ubrzo višestruko vratiti. Našim Team building programom dobivate rekreaciju djelatnika i njihovo učestalije druženje nekoliko puta tjedno – ovisno o slobodnom vremenu. Grupe su isključivo sastavljene od polaznika iz pojedinog poduzeća. Pridružite se našem programu i naučite igrati tenis, a istovremeno se i zabavite i opustite od napornog radnog dana.